S. Visserstraat 15
1483 GD  De Rijp

Bootverzekering

Als specialist in bootverzekeringen bieden wij u vrijwel alle mogelijkheden om uw schip op de juiste manier te kunnen verzekeren. Hiervoor werken wij samen met bijna alle verzekeraars.
U kunt een bootverzekering of pleziervaartuigverzekering afsluiten voor uw zeilboot, ( open) speedboot, motorboot, motorkruiser, sloep of vlet, de inboedel daarvan en de bijbehorende trailer.
Voordat u een bootverzekering afsluit is het van belang om goed de voorwaarden te vergelijken van de verschillende aanbieders. Veel verzekeraars hebben ondoorzichtige en moeilijk leesbare voorwaarden. Wij vergelijken bootverzekeringen dan ook niet alleen op de hoogte van de premie. Het spreekt voor zich dat wij u een goede vaart toewensen en als specialist in bootverzekeringen gaan wij graag voor u op zoek naar de beste aanbieding.

Voor uitgebreide informatie kijk op onze Bootpolis website.

Offerteaanvraag bootverzekering

Wilt u snel weten hoeveel het verzekeren van uw boot kost? Vul dan onderstaand formulier in:

  

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Wat is uw telefoonnummer?
Wat is het merk + type + pk's van de boot?
Wat is de waarde van de boot?
Wat is de maximale snelheid van de boot?
Waar ligt de boot?
Invalid Input

tobias mwf

logo abc assurantien

Bel ons voor vragen

0299-672279

Bekijk onze dienstwijzer | ABC Assurantiën verzorgt als onafhankelijke tussenpersoon verzekeringen voor particulieren en ondernemingen, met als specialisme het verzekeren van boten en klassieke auto's.

© 2024 ABC Assurantiën